Wie is SV Aladdin

Studievereniging Aladdin is opgericht op 8 juli 2015 door Sabrine Fathi, Sascha Stans, Joep Bijhold en Randa Ibrahim met als doel studenten Islam en Arabisch van de Universiteit van Utrecht bijeen te brengen. Omdat de studie Islam en Arabisch klein is, worden studenten Religiewetenschappen (BA/MA/RMA), LAS: Islam en Arabisch, LAS/TCS: Religie en Cultuur alsook geïnteresseerden met open armen ontvangen.

SV Aladdin streeft ernaar om studenten met dezelfde interesses met elkaar in contact te brengen en de dialoog aan te gaan. Dit wordt gedaan door middel van het organiseren van borrels, lezingen, uitjes en (indien mogelijk) reizen.

Het huidige bestuur (IV)* bestaat uit:
Charlotte van der Most, voorzitter
Noa van Kranenburg, secretaris
Nikki Spoelstra, commissaris activiteiten + PR

* De penningmeester, Milou van Dongen, is per oktober gestopt. De overige bestuursleden nemen de verantwoordelijkheden van de functie op zich.