Wie is SV Aladdin?

For English – See below

Studievereniging Aladdin is opgericht op 8 juli 2015 door Sabrine Fathi, Sascha Stans, Joep Bijhold en Randa Ibrahim met als doel studenten Islam en Arabisch van de Universiteit van Utrecht bijeen te brengen. Omdat de studie Islam en Arabisch klein is, worden studenten Religiewetenschappen (BA/MA/RMA), LAS: Islam en Arabisch, LAS/TCS: Religie en Cultuur alsook geïnteresseerden met open armen ontvangen.

SV Aladdin streeft ernaar om studenten met dezelfde interesses met elkaar in contact te brengen en de dialoog aan te gaan. Dit wordt gedaan door middel van het organiseren van borrels, lezingen, uitjes en (indien mogelijk) reizen.

English

Student Association Aladdin is formed on the 8th of July 2015 by Sabrine Fathi, Sascha Stans, Joep Bijhold and Randa Ibrahim. The aim of Aladdin is to bring students from the bachelor Islam & Arabisch at Utrecht University together. Because of the fact that this bachelor is quite small, students from the bachelor Religiewetenschappen (BA/MA/RMA), LAS: Islam & Arabisch, LAS/TCS: Religie en Cultuur and other interested people are very welcome.

Student Association Aladdin strives to bring together those students with the same interests when it comes to religion. This will be done by organizing drinks, readings, excursions and (if possible) travels.