Het bestuur

Het nieuwe bestuur is bekend. Het vijfde bestuur bestaat uit drie leden. De voorzitter is Thom de Waal, student aan de master Religious Studies. De secretaris is Saskia van Dam, vierdejaars student aan de bachelor Religiewetenschappen. De penningmeester is masterstudent van Religie en Samenleving Rosemarie van Herwaarden.

Hieronder stellen wij ons kort voor:

Thom de Waal

Hi, ik ben Thom de Waal en ik ben dit jaar de voorzitter van SV Aladdin. In september 2018 begin ik met de master Religious Studies, hiervoor heb ik de bachelor Religiewetenschappen afgerond. In de studievereniging leid ik de vergaderingen en zorg dat de studievereniging een goede en gezellige studievereniging is. Dit jaar hoop ik veel te kunnen doen voor de naamsbekendheid van de studievereniging!

Saskia van Dam

Hallo, ik ben Saskia van Dam en ik ben vierdejaars bachelorstudent Religiewetenschappen. In de studievereniging ben ik de secretaris. Dit jaar hoop ik de studievereniging klein en gezellig te houden en meer onderlinge dialoog tussen de studenten op gang te brengen rondom religie!

Rosemarie van Herwaarden

Hoi, ik ben Rosemarie van Herwaarden en ik begin in september 2018 aan de master Religie en Samenleving. Hiervoor de bachelor Nederlandse taal en cultuur afgerond. Dit jaar voer ik de financiele verantwoordelijkheid voor Aladdin en wil ik mij inzetten voor de activiteiten rondom ons lustrumjaar! SV Aladdin moet voor iedereen een plek zijn die geinteresseerd is in religie. Kom vooral eens langs tijdens een van de koffieuurtjes!