Agenda

 


Hier kondigen we de komende activiteiten aan. Wil je een reminder bij nieuwe activiteiten? Klik dan hier en abonneer je op onze evenementen! Als je benieuwd bent naar de activiteiten die al zijn geweest, kun je bij de evenementverslagen terecht.

Momenteel zijn we druk bezig met het plannen van activiteiten, dus vergeet niet af en toe onze agenda te checken!


 

November 2018

  • Donderdag 8 november 21:00 – Spelletjesavond

Op 8 november vindt bij Raaf thuis een spelletjesavond plaats. Op 8 november vindt bij Raaf thuis een spelletjesavond plaats. Heb je ook zin om te komen? Vul dan dit formulier in.
Hoe meer zielen hoe meer vreugd dus mocht je vrienden willen meenemen om ze je toffe studiegenoten te laten zien, dan mag dat natuurlijk ook!
Verder mag je je eigen drankje meenemen, Aladdin zal een paar biertjes inslaan maar het is fijn als je zelf ook wat meeneemt.
Tot dan! Wij hebben er reuze veel zin in.

  • Borrel (datum wordt nog bekend gemaakt)

 

December 2018

  • Vrijdag 7 December 15:00 – Bezoek aan het Ministerie van Buitenlandse zaken.

Aladdin gaat naar het ministerie van Buitenlandse Zaken om een middag mee te kijken.
We zullen op deze dag een bezoek brengen aan de Directie Midden-Oosten en Noord-Afrika, en op het programma staan onder andere enkele rondleidingen, mogelijkheid om in gesprek te gaan met werknemers, en presentaties van werknemers over hun ervaringen op BuZa.

De middag begint om 15:00 in Den Haag, geef je snel op want er zijn maar 20 plaatsen beschikbaar! Als je je opgeeft gaan we er wel vanuit dat je echt komt, zorg dus dat je agenda leeg is die dag! Mail even naar ac.aladdin@gmail.com om je op te geven, hopelijk tot dan!

  • Borrel (datum wordt nog bekend gemaakt)

 

Januari 2019

  • Pubquiz (datum wordt nog bekend gemaakt)